Webwallet

t is erop gericht consumenten informatie te verschaffen op online diensten zoals Paypal, maar daartegen ook over de gevaren van online aankopen doen en wat er gebeurt als u een slachtoffer bent van een keylogger. Wij richten ons op een groot aantal aspecten, zodat u van zo veel mogelijk onderwerpen op de hoogte bent. Helaas zien veel consumenten ook nog steeds niet het belang van een goede virusscanner of regelmatige updates van een virusscanner. Met deze website willen wij u zo goed mogelijk informeren.

Gevaren op internet

Internet is niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven. Helaas schuilen er op het internet ook een heleboel gevaren. Malafide verkopers, georganiseerde bendes, hackers en virussen die uw computer proberen binnen te dringen zijn daar een goed voorbeeld van. Het is belangrijk om van deze gevaren op de hoogte te zijn zodat u zich hiertegen kunt beschermen.

Nuttige informatie

De informatie die u geboden wordt op deze website kunt u altijd gebruiken. Ook als u bijvoorbeeld op zoek bent naar een andere virusscanner of als u van plan bent om online een huishoudboekje bij te gaan houden. Wij bieden u informatie over de beste virusscanners en hoe deze uw computer beschermen, maar zeker ook over de diverse mogelijkheden die een huishoudboekje u kunnen bieden om beter grip te krijgen op uw inkomsten en uitgaven.

Gebruik internet

Met de informatie die u geboden wordt op deze website kunt u internet zeker heel goed gebruiken voor tal van mogelijkheden. U hoeft het dus zeker niet alleen te gebruiken om informatie op te zoeken, maar u kunt ook de tools gebruiken zoals PayPal, Moneybooker en Netteller. Leest u zeker eens verder op deze website zodat u op de hoogte bent van alle tips en informatie die wij u bieden.