Google Webwallet

Met de Google webwallet is het mogelijk om een handig overzicht van de betalingsgegevens, de uitgevoerde transacties en de huidige transacties te generen. Daarnaast is de Google webwallet ook ontzettend handig voor personen die meerdere apparaten, zoals telefoons en tablets, gebruiken, aangezien deze wallet op ieder apparaat aangesloten kan worden. Het enige dat hier namelijk voor nodig is, is de mobiele applicatie; Google Wallet.

De applicatie van Google Wallet

om te allen tijde gebruik te kunnen maken van de Google Wallet, is het zeker aan te raden om de Google Wallet app te downloaden. Dit is namelijk een Android app, die te verkrijgen is via de Google Play Store en er zodoende voor zorgt dat deze wallet op iedere telefoon of tablet te verkrijgen is. Zodoende is iedere telefoon dus in principe een moderne geautomatiseerde portemonnee. Met de Google Wallet is het namelijk mogelijk om online betalingen te verrichten en continu op de hoogte te blijven van het bedrag dat op het account staat. Naast het feit dat deze app zeer handig is, kan het ook nog eens geld besparen, doordat er regelmatig aanbiedingen, loyaliteitskaarten en cadeaubonnen op te zien zijn.

Veilig en gemakkelijk

Het gebruik van de Google wallet is uiterst veilig, doordat de creditcardgegevens veilig worden opgeslagen op het bestaande Google account. Daarnaast heeft schadelijke malware geen toegang tot de aanmeldgegevens, zodat deze gegevens niet in gevaar kunnen komen. Het fijne aan het feit dat de creditcardgegevens worden opgeslagen, is dat de factuur en verzendgegevens niet bij iedere online transactie weer opnieuw moeten worden gegeven. Daarnaast gaat het betalen ook nog eens ontzettend snel. Dit alles zorgt ervoor dat het betalen via de Google wallet heel fijn en overzichtelijk is.