Wat zijn moneybookers

Zowel Moneybooker als Netteller zijn online internetservices waarmee geldtransacties gedaan kunnen worden. In feite heeft de consument zo een portemonnee online. Beide diensten worden als zeer veilig omschreven en worden ook zeker voortdurend gecontroleerd door andere instanties. Dit geld als extra garantie voor uw betaling!

Het doen van betalingen

Met beide diensten kan men dus betalingen op het internet doen. Bij websites waar online gegokt kan worden zoals online casino's en websites waar gegokt kan worden op fruitautomaten zijn deze online diensten zeer handig. Vooral bij dit soort websites zijn beide betaaldiensten erg populair. Bij Moneybookers en NETteller kan de consument ook een Prepaid MasterCard aanvragen om ook offline betalingen te kunnen doen. De werking van deze kaart is nagenoeg hetzelfde als de MasterCard van VISA.

Gebruik online betaaldiensten

Deze online diensten zijn vergelijkbaar met PayPal en sinds kort heeft zelfs E-bay deze diensten geïntegreerd in het betaalsysteem. Zo kan de klant op een zeer veilige manier zijn online aankopen afrekenen in heel veilige betaalomgeving en gebruik maken van alle voordelen die Moneybookers en Netteller bieden. Moneybooker vraagt wel een extra identiteitscontrole om de kans op internetfraude zo klein mogelijk te maken.

Groot gemak voor betalingen

Moneybookers en Netteller zijn beide zeer grote aanbieders. Zij bieden de klanten met hun online diensten veel mogelijkheden voor het doen van zowel online als offline betalingen. De consument ook met deze online diensten ook een goed overzicht waar de uitgaven aan besteed worden. Beide  online diensten worden wereldwijd al door miljoenen mensen gebruikt en het aantal gebruikers stijgt nog steeds.