Apps om cryptocurrency op bij te houden

Het bijhouden van cryptocurrency door middel van een online applicatie is razend populair. Dergelijke applicaties beschikken over een portfolio waarin je jouw investeringen kunt bijhouden. Daarnaast bieden deze apps ook veelvuldig relevante koersinformatie die gebruikt kan worden bij het maken van beslissingen. Omtrent het kiezen van een geschikte applicatie is het verstandig om rekening te houden met jouw eigen wensen en behoeften. In dit artikel wordt stilgestaan bij enkele geschikte applicaties op het gebied van cryptocurrency. 

Koop cryptovaluta via Bitpanda >>

CoinCap

CoinCap beschikt over actuele koersinformatie van diverse valutavormen. Doordat je notificaties kunt instellen ben je ten alle tijden op de hoogte van koersschommelingen of andere updates die van belang kunnen zijn. Daarnaast biedt CoinCap ook de mogelijkheid om per individuele munteenheid een grens in te stellen. Verder beschikt CoinCap over een drietal verschillende portfolio's die geheel naar eigen wens samengesteld kunnen worden. Daarnaast is het ook mogelijk om de door jou gemaakte progressie te delen via social media. CoinCap is tevens beveiligd door middel van een eigen wachtwoord. 

Blockfolio

De Blockfolio applicatie ondersteunt meer dan 2000 verschillende cryptovaluta vormen. Zodra je de applicatie installeert kun je geheel handmatig het aantal digitale cryptomunten per cryptocurrency toevoegen. Hierbij kun je gebruik maken voor de actuele koers om de benodigde informatie te verzamelen. Bovendien kun je meldingen instellingen. Zodoende kun je een melding ontvangen zodra een bepaalde grens of plafond bereikt wordt bij een bepaalde cryptovaluta. Met behulp van de uitgebreide statistieken kan iedere cryptovaluta tot in detail worden uitgelicht. Doordat Blockfolio het mogelijk maakt om al jouw investeringen te bewaren kun jij in één oogopslag de totale waardes van al jouw cryptovaluta inzien. 

Delta

De laatste applicatie die we behandelen is de relatief nieuwe applicatie genaamd Delta. Net als Blockfolio beschikt Delta over een checker die gecombineerd kan worden met een eigen portfolio. Zodoende biedt Delta inzicht in de waarde van jouw totale portfolio. Zodoende is het mogelijk om jouw winst of verlies in te zien. Momenteel voorziet Delta in ondersteuning talloze verschillende digitale munten. 
Daarnaast biedt Delta de mogelijkheid om per munteenheid een eigen waarde in te stellen. Op die manier is het mogelijk een melding te ontvangen zodra jouw munteenheid een bepaalde grens bereikt. Tevens wordt de applicatie met regelmaat uitgebreid met diverse nieuwe functies. Dit heeft als gevolg dat er steeds meer munten worden ondersteund. Delta kan als uitstekende optie gezien worden om je portfolio mee te beheren.

Meer weten over beleggen in cryptocurrency? Vergelijk je rijk met onze online vergelijker!

Lees meer
Sluiten [x]
Koop 95+ cryptovaluta via de gemakkelijkste exchange van Litebit
Handelen in cryptomunten met Litebit
Nu cryptovaluta kopen & staken?