Exchange, wallet én broker reviews voor Cryptomunten

Webwallet staat niet alleen bekend om haar uitgebreide vergelijker, maar ook om een breed scala aan reviews die bijdragen aan het vinden van een geschikt platform voor de handel in cryptomunten. Er zijn drie verschillende vormen van reviews die naar voren komen, namelijk crypto exchange reviews, crypto broker reviews én crypto wallet reviews. Er is namelijk nogal wat verschil tussen deze drie.

Koop cryptovaluta via Bitpanda >>

Crypto exchange reviews

Een cryptocurrency exchange is de plek waar cryptomunten worden verhandeld. Je kunt hier dus niet alleen cryptocoins kopen, maar ze kunnen hier ook weer verkocht worden, hopelijk met winst natuurlijk. Er zijn veel verschillende exchanges, waardoor het lastig wordt om te kiezen. Niet iedereen heeft dezelfde wensen en eisen van een exchange, dus brengen wij per review een aantal belangrijke punten van de betreffende exchange aan het licht. Denk hierbij aan hoeveel munten er verhandeld kunnen worden, hoe hoog de bijkomende kosten zijn en hoe de klantenservice geregeld is.

Vergelijk hier alle exchanges en lees direct de uitgebreide crypto exchange reviews

Crypto broker reviews

Bij een broker is het niet mogelijk om direct te handelen in crytomunten, maar enkel in CFD's. Een CFD, voluit: Contract for Difference, is een contract op een stijging of daling van de koers. Hiermee heb je als handelaar dus nooit de daadwerkelijke munt in je bezit. Brokers kunnen dus wel gebruikt worden voor de handel in de cryptomarkt, maar dus niet voor de directe handel in de munten zelf. In de reviews komen interessante zaken aan bod als de betaalmogelijkheden, voor welke munten er CFD's kunnen worden aangeschaft en de beveiliging van de website.

Vergelijk hier alle brokers en lees direct de uitgebreide crypto broker reviews

Crypto wallet reviews

Het veilig opslaan van je cryptomunten wordt gedaan in een crypto wallet. Er zijn zowel offline als online wallets; Webwallet behandelt enkel de online wallets. Wanneer iemand cryptomunten wilt opslaan zonder de mogelijkheid om deze direct weer te verhandelen is het slim om deze op te slaan in een crypto wallet. Het veilig opslaan van deze munten kan dus in een wallet gebeuren. Let er wel op dat misschien niet iedere wallet de munt kan opslaan die jij in je bezit hebt op een exchange. In de reviews van Webwallet wordt dit, en nog veel meer, uitgebreid besproken.

Vergelijk hier alle wallets en lees direct de uitgebreide crypto wallet reviews

Lees meer
Sluiten [x]
Koop alle populaire cryptovaluta via de gemakkelijkste exchange van Bitpanda >>
Handelen in cryptomunten met Bitpanda
Nu cryptovaluta kopen?